Overzicht van de mogelijkheden en prijzen van Internet diensten van Digic@mm. Alle prijzen zijn BTW in , tenzij anders vermeld.

Int ernet met al zijn toepassingen is een trend die zich volop manifesteert als advertentie en communicatie middel, zowel voor de particulier, maar zeker voor de ondernemer. Je kan via dat nieuwe medium makkelijk communiceren en vooral je website kan uitgroeien tot een presentatiemiddel en informatiebron bij uitstek (zeker als internet binnen enkele jaren zal kunnen bekeken worden via je TV-toestel). Digic@mm kan een particulier of een ondernemer zeker helpen, van aansluiting op internet tot en met de uitbouw en onderhoud van verzorgde websites. Bovendien staat bij Digic@mm advies, begeleiding, volledige uitleg en kwaliteit hoog in het vaandel. Zeker in die branche durft men wel eens de mensen in de kou laten staan met hun hoopje hardware en halfafgewerkte en halfafgewerkte website..
Hoe kunnen wij U helpen, wat zijn de mogelijkheden, wat kost het allemaal, wat krijg je er voor in de plaats. Het internet verhaal en web site story kan je opsplitsen in verschillende delen:
- De internet aansluiting : de diensten en hardware die nodig is om via je PC te communiceren met het internet.
- Website hosting : wat er allemaal nodig is om je website een plaatsje te geven in de digitale wereld.
- Ontwerp en uitvoering van de website : het ontwerpen en maken van je website, vooral grafisch ontwerpen, vormgeven van informatie, programmeren, integreren van eventuele huisstijlen.
- Onderhoud van de website : eenmaal je website op het internet staat moet deze nog onderhouden worden, informatie moet up to date blijven, moet blijven werken....

De verschillende mogelijkheden die je hebt als gebruiker, ondernemer.
- Als gebruiker, ondernemer wil je enkel aansluiting op het internet (met bijhorende diensten zoals e-mail, gratis plaats voor een web-site,...), maar je hebt geen website nodig of je knutselt zelf een site in elkaar.
- Als gebruiker, ondernemer wil je aansluiting op het internet (met bijhorende diensten, zoals e-mail, gratis plaats voor een website, ....) en je wilt een verzorgde professionele website bij de provider.
- Als gebruiker, ondernemer wil je aansluiting op het internet (met bijhorende diensten) en je wilt een verzorgde professionele website met een eigen adres en een eigen e-mail adres.
- Als gebruiker, ondernemer wil je enkel een eigen verzorgde, professionele website met een eigen adres en eigen e-mail. Je hebt dan geen aansluiting op het internet.