[algemeenheden en kostprijs]

Elke opleiding bestaat uit vijf sessies.
Ieder cursist zit afzonderlijk op een computer.
Elke opleiding start om 19h30 tot 22h.
Kostprijs per opleiding: € 75,00/cursist/

Vraag vrijblijvend naar meer uitleg


[overzicht opleidingen]
Basis opleiding computer : windows 10


training geeft een overzicht en behandelt alle mogelijkheden van het nieuwe gebruiksvriendelijke Windows 10‘’ PC besturingssysteem waarmee home-computers uitgerust worden.
Voorkennis: geen
Microsoft Windows 10 is een besturingssysteem. Een besturingssysteem zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen van je computer met elkaar samenwerken. Een besturingssysteem zorgt er ook voor dat u met andere programma’s kan werken. En daar gaat het natuurlijk om! Maar wat als niet alles werkt zoals je het wenst? Of wanneer je geen blijf weet met al jouw bestanden? Indien je weer orde op je PC wenst, zijn er heel wat mogelijkheden. In deze cursus leer je welke mogelijkheden een besturingssysteem heeft om alles naar jouw wens te organiseren, te ordenen en te beveiligen.

Indien je thuis nog niet werkt met het nieuwste besturingssysteem, nl. Windows 10, is het niet onmogelijk om deze cursus te volgen. Er zijn veel basishandelingen die je in deze opleiding aanleert, waarmee je in elke besturingssysteem aan de slag kunt.

Opleiding android tablet en GSM

Data :

Uw Android tablet en GSM professioneel gebruiken
Vandaag gaan tablets als zoete broodjes over de toonbank. Hoewel tablets vaak gebruikt worden voor persoonlijke doeleinden zoals surfen en fun, worden de mobiele toestellen ook frequenter als professionele tool ingezet op de werkvloer.
Naast de populaire iPads van Apple, vinden ook de Android tablets vaker hun weg naar de bedrijven. Meer dan de helft van alle verkochte tablets in ons land zijn Android toestellen: Samsung, Asus, HTC, Lenovo, Sony, Acer, … zijn slechts enkele merken die we in België kennen.

Doelstelling :

U beschikt over een Android tablet, maar u vraagt zich af:
hoe u het maximale professionele rendement uit uw toestel kunt halen.
oe u het toestel ook op de werkvloer efficiënt en effectief kunt gebruiken.
hoe u zelf productiever, georganiseerd en bovendien papierloos kunt werken.
Tijdens de basisopleiding ‘Uw Android tablet professioneel gebruiken’ leert u hoe u de talrijke professionele mogelijkheden en toepassingen van uw tablet maximaal kunt benutten.


andere opleidingen op afspraak